¨fleška

¨fleška

Anotace: tobě

V dálkách
jsi ke mně blíž
než se zdá
ve flešce tvůj smích
ukrývám a pouštím si
před usnutím
k spánku se nutím
za rozbřesku
zdá se že umřu
z toho stesku
týdny a dny počítám
do září do pondělí
kolik že je to kilometrů?
tý vody co nás dělí
až se vrátím
za přílivu
jak vlna břeh tě
pohladím
od ušních boltců
ke kotníku...
a vzlykům navzdory
projedu tvojim tělem
má vášeň zvyklá
na repliku
stane se majitelem
tvý lásky
...snad.
Autor zenge, 25.10.2008
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stýskání touhy, po lásce... to zná mnoho z nás. Pěkně vyjádřeno.

25.10.2008 21:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí