Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: Řekl jdi ... a já musela aniž bych chtěla x(

Chci Tě zpět ...

Proč mi Tě on bere ... ?
Proč na něj nic nezabere ... ?
Jak naivní jsem mohla být ... ?
Lež a alkohol - ZABÍT !!!
Proč mi to tak moc vadilo ... ?
Jiná jsem-to mě pohřibilo ...

Ne,já se jen bála ...
Kamila-by se znova smála ...
Nechtěla jsem,abys pod vlivem,blbost udělal,
Pak každý by Tě,jen zas pomlouval ...
Nechtěla jsem,abys byl jak můj děda,
Protože hledět na něj se už fakt nedá ... ( Pozn. - můj děda je alkoholik)

Proč vadila mi tak moc tráva .. ?
Hehe,protože sem strašná kráva!!!
I já ji chtěla okusit!
Odpusť mi,prosím!
V srdci Tě stále nosím!
Jen se o to pokusit.

Na slušnou,jsem si hrála.
Doplatila jsem,
Aniž bych si to vedomě přála.
Ach jo,dál jdem.
Nechtěla jsem,kvůli němu o Tebe přijít,
Avšak je to Tvé pevné rozhodnutí...

Říkal jsi,že nepotkals tu pravou.
Já jí chtěla být,
Chtěla být pro Tebe tou dokonalou...
Však nechals mě jít ...

Ani nevím,proč Ti to tu píšu
Když nezájem si vyjádřil.
Říct Ti dík aspoň za to,
Že si mě kdy podpořil

Dík,žes věnoval mi svůj čas,
A pochopil mě z těchto vět.
Protože nechci,Tě otravovat zas,
Jak moc Tě chci zpět!
Jo,jsem naivní a úchylná kráva,
Ale to jen proto,že Tě mám fakt moc ráda.

Nakonec to fše nějak shrnu,
Abys pochopil ... x)
Tvou vinu ihned prominu,
A to že ses opil.
Dál řešit nebudu
Rozchod nijak neřeším,
Až na ty dvě slova,
Která už od Tebe nikdy neuslyším ...
Mohla sem být lepší ...
Promiň ...

Miluji Tě ...
Autor AliSon ..., 25.10.2008
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Someday, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nadherne napsany, ae jestli pije, tak by vam to stejne dlouho nevydrzelo a to ze jsi mu za to nadavala nebo ti to vadilo jen dokazuje to, ze jsi naprosto normalni holka, ktera nechce bejt s alkoholikem... Nebo jak to rict... Nechci byt hnusna, ale kdyz clovek pije, nevi co dela a pak uz pije porad, i kdyz to zacina nevinne... Zazila jsem to s jednim kamaradem a neslo se s nim uz pak dal bavit... Strasne moc to bolelo a dokazu si rpedstavit, ze tohle musi bolet mnohem vic... Drz se, ale dokud bude pit, bude stejnej...

25.10.2008 14:56:00 | Someday

... líbí se

25.10.2008 14:52:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí