Pro Fífu

Pro Fífu

Anotace: Když to myslí samo a udělali ste si něco,čeho litujete ae ten druhý Vás podrží .. x))

Já pocit měla sem,
že utéci za Tebou musím,
jelikož jen Tebe,
v srdci mém nosím.
Jsi moe sladká Malinka,
chutnáš jak skořicová pralinka.
Tak zvláštně a jedinečne,
to proto,
že Tebe miluji věčně!

-

Je mi s Tebou strašně moc krásně,
a proto,
Ti po nocích skládám milostné básně.
Myslím na Tebe,nemohu spát.
Chci Ti všecičko na světě dát.
Miluji Tě,jak nejvíc mohu,
a porád,po našich schůzkách,
nechce se mi domů.
Už teď mi schází Tvé něžné polibky,hlazení.
Nezapomenu na naše společné mazlení ...
Chci Tě mít,teď u sebe ...
Koukat Ti do očí,jak do nebe ...
Nejde napsat to cc k Tobě cítím ...
Miluji Tě ...

-

Děkuji Ti,hrozně moc.
Za tvou vélikou pomoc.
Už kvůli Tobě a sobě,
snažit se budu.
A to Ti klidně na kolenou odslibuju.
Jelikož,kvůli tomuhle,toho pravého nechci ztratit.
A celý život si tak hrozně zhatit!
Nenechám,si Tě,jen tak prchnout,
protože potom,
musela bych sama sebe zvrhnout ...
Ublížila bych Tí a to já nechci,opravdu.
Je mi pk jedno jak dopadnu.
Ty by sis to nezasloužil.
Neudělám to nikdy jindy,
nekecám žádné pindy ...
Záleží mi na Tobě ...
Miluji Tě <3
Autor AliSon ..., 25.10.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí