Pro Tebe...

Pro Tebe...

Anotace: ...třeba to jednou pochopíš...!

Kdy už konečně vypustíš
z hlavy tu bublinu,
která mi tě bere,
protože miluješ jen
jí…

Kdy už konečně pohřbíš tu mrtvolu
V srdci ti zabírá místo
já se tam nevejdu
i když jsem
maličká…

Kdy už konečně pochopíš
že teorie lásky
kterou si vymyslel
je
neplatná…

Kdy už konečně všimneš si
stínu na svých zádech,
na rtech, na obočí..?
To jsem
já!
Autor EsteeG, 25.10.2008
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí