Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Láska je žena s pestrým šatem

Jsi loutna,
a hraji na tvé tělo.
Jsi harfa,
a hraji melodii našeho života.

Jsi lán pole,
orám tě dlaněmi.
Jsi kvetoucí mez,
usedám do tvého stínu,
laskám paže,
jsou jako vánek.

Jsi vzdálený les,
s temnými hvozdy svých vlasů,
s mítinami našich rán.

Jsi hluboká studánka očí,
do kterých se nořím po setmění.
Jsi noční sonáta,
a já nota,
hrající přítonost.
Autor Hombre, 25.10.2008
Přečteno 634x
Tipy 6
Poslední tipující: Maze, Jin, Mbonita, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lehce psané,lyrické.

15.11.2008 21:43:00 | Jin

hola Hombre...el texto excelente:-)gracioso,lírico,suave

25.10.2008 19:28:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí