Zasněná (Jen s tebou)

Zasněná (Jen s tebou)

Anotace: Taková možná trochu naivní podzimně-zimní :) Ale ono je i takových básní občas potřeba. Když naše sny jsou silnější než skutečnost...(napsána 13.10.2008)

Chci být jen s tebou
ať padá listí nebo sníh.

Ať ruce klidně zebou
když ty do nich zafoukáš
uslyšíš můj smích.

Jen s tebou
brouzdat se spadeným listím
jak krásně to zní.

Jen s tebou
držet se za ruce
a zkřehlými prsty
modelovat sněhuláka.

Chci usínat s tebou
navždy v náručí
a nejen o tom snít.

Už nikdy sama
- brouzdám se listím
tak sama
- plácám sněhovou kouli.

A v myšlenkách
jediný sen
jen s tebou...
Autor mauvais-ange, 25.10.2008
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Zweiblumen, jedam, klarass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jen s Tebou být a jen pro sebe Tě mít ...

27.10.2008 06:21:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí