hlavu plnou tebe mám...

hlavu plnou tebe mám...

Anotace: zas sem zamilovanáá...=)

Ulehám do postýlky,hlavu plnou tebe mám,
ty teď asi taky usínáš sám...
Mě zdá se o tobě,o tom jak jsme spolu sami,
kolik polibků by jsme si asi za tu dobu dali...
Něžně bychom se hladili
a o životě se bawili...
Pak došli by jsme k závěru,že spolu je nám krásně,
a že spolu budeme žít oprawdu šťastně...
Je to vážně úžasný sen,
který se mi bohužel ráno rozplyne jen...
Probouzím se ze snů do kruté reality,
ale už dlouho nechci skrývat svoje city...
Chci abys věděl,jak moc tě miluju,
jak láskou k tobě zaslepena jsem,
budu jen tvoje a to ti slibuju,
přeji si aby splnil se mi sen...
Můj sen jsi ty,máš nejkrásnější smích,
jsi ta nejúžasnější bytost,kterou už chci konečně mít...
Autor beruška.andílek, 25.10.2008
Přečteno 728x
Tipy 3
Poslední tipující: nadenica, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí