astronomická

astronomická

Anotace: ach ty rozchody - jakkoliv máte v nich praxi, stejně to vždy bolí stejně

odkopni mě málo
a já se vrátím
spadnu na tebe z výšky
a rozbiju si nos

odkopni mě hodně
a já odletím
daleko do vesmíru
zahynu v mrazu a ve tmě
a možná mě zachytí jiná hvězda
a přitáhne si mě k sobě
na chvíli
do své zóny přitažlivosti
do svého gravitačního pole
a pak mě taky odkopne

nebo mě odkopni jen tak akorát
přesně první kosmickou
a já pak budu kroužit kolem tebe
ve stejné vzdálenosti
dokola a dokola
a za milion let
shořím v tvojí atmosféře
tou dobou
to už bude stejně jedno
všem zúčastněným
Autor RobertCZ, 26.10.2008
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Žqáry, janewe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

letem světem...

26.01.2010 13:34:00 | Žqáry

skvele

26.01.2010 00:37:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí