PRO TEBE

PRO TEBE

Anotace: Sice nic moc, ale psaná od srdce.

Ty jsi v mém životě jako hvězda
Ozářil jsi ho a hned se cítím veseleji
A když tento třpyt z nebe padá
Zavřu hned oči a všechnu tvou lásku si přeji

V tvém objetí se cítím bezpečněji
V tvých polibcích se celá ztrácím
Pod tvými dotyky vždy poroztaji
A tvůj úsměv ti s láskou vracím

Ve chvílích, kdy jsi tak moc vzdálen,
Umírám prázdnotou, steskem a smutkem
Ať dělám co dělám myslím na tebe jen
A srdce mé po tobě touží nocí i dnem

„Nejkrásnější pocit, který můžeš poznat,
Je milovat a být oplátkou milován.“
Kdo by tento citát mohl neznat?
Já pravdivost těch slov teď poznávám

Tato báseň je psaná jen pro tebe
A i když není zrovna nejlepší
Chci jí svěřit se do nebe
Jak nepředstavitelně tě miluji!
Autor veronicie, 26.10.2008
Přečteno 900x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí