Odpusť

Odpusť

Anotace: Chtěla bych to věnovat, teď už, svému bývalému příteli.......... :-(

Myšlenky mi v hlavě plynou,
Zas jsem sama svojí vinou....

Opustila jsem tě,
i kdyžs mne miloval.
Zlomila jsem tě,
avšak ublížila jsem i sobě.
Radši než tohle
bych teď ležela v hrobě...

Kéž by se nad námi
mocný bůh slitoval
a vrátil ten krutý čas,
až tam - kdy to začíná...
Kdy ještě byla jiskra v nás
a debata byla nevinná...
Když ještě mezi námi
nebylo nic,
kdy nám ještě úsměv
zdobíval líc....

Kéž by to šlo!!
Kéž by se to stalo!!
Kéž by se to vrátit
tak lehce dalo...

Vyvarovala bych se všemu,
všem chybám co činím.
Neměla bych myšlenky
na to být s jiným...
Do práce bych nikdy
nezačala chodit.
Ve tvém smutku bych se nikdy
nemusela brodit...

Mrzí a bolí mě to také,
to mi věř!!
Náš vztah nebyla jenom
jedna velká lež...

Bojím se toho,
že bych tě podvedla..
Doopravdy bych ti poté
lháti už nesvedla...

Tak jsem to radši ukončila,
ODPUSŤ mi to, prosím....
JSEM MRCHA!!!
Autor Castiza, 26.10.2008
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: Xindy, teranosaur, Laivindia, jedam, jesterka, Holis, Bíša, Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To přejde...
Azazen

26.10.2008 21:02:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí