Chybíš........

Chybíš........

Anotace: tak moc mi chybíš........

Chybíš mi lásko panenská,
chybíš mému světu
nebylas vůbec pozemská
neeklas ani jednu větu.

Chybíš a i když se stydíš,
srdce křičí chybíš!

Chybíš, jako slunce
chybělo by létu,
chybíš, stále mi chybíš
prostotou svou, podobnou květu.

Chybíš, jako droga
co v krvi se uhnízdila,
chybíš, prázdnota
teď už mi jen zbyla.

Chybíš, neboť souznění si nabídla,
chybíš, neboť k úsměvu jsi pobídla.
chybíš, tak moc mi chybíš.

Chybíš a slvoa prázdná jsou,
chybíš, snad myšlenku k Tobě
hvězdy ponesou.

Chybíš a rozplýváš se v bytí
chybíš a slunce už nesvítí...
Autor Singlová, 06.09.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí