Dál

Dál

Anotace: Když tajně čekáte, až se Vám vrátí..Ale víte, že se tak nestane...

Šelest listeny přehlušuje ticha světy,
ze tmy zrozena jest touha,
jež pne ňadra ve smyslné květy,
snad zázrak..snad lásky kapka pouhá..

Rty otiskly se v jejím těle,
a lehkou krůpějí ta místa zdobí,
lehce, tiše, zjemna a přesto směle..
Chtíč a strach vzájemně nás zlobí..

Tělo krásné, plné, s vůní růží,
ve tmě ponecháno lásce na pospas,
třes a teplo mezi naší kůží,
odhalila´s tu zakázanou z krás…

Třísla Tvá teď hoří a zapalují naše city,
sténáš v proudu doteků
a chvěješ se v opojení…
Proč právě my? Proč já? Proč Ty?
Okolností a pudy spojeni...

Avšak jen do rozednění,
než slunce pohladí tvou Tvář
pak zeptám se, kdo jsi?Co jsi zač?
Ta co miluji?-nikoli..
Toho jsem se bál…
Noc krásná a naše byla jen,
Ale musíš jít zas dál…
Autor Bojador, 26.10.2008
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí