Proč?

Proč?

Anotace: Je to už dávno...

Proč tě v hlavě pořád musím mít?
Proč mi v té hlavě pořád strašíš?
Proč musím o tobě jen snít?
Proč,když už jiné patříš?

Proč mi moje myšlenky nedají spát?
Proč nemůžu bez tebe dál žít?
Proč se mi v hlavě musíš pořád srát?
Proč tě vlastně nemůžu mít?

Proč musím na tebe pořád myslet?
Proč nemůžu na tebe zapomenout?
Proč musím tvůj hlas v sobě pořád slyšet?
Proč nemůžu ti mou lásku připomenout?
Autor Simaaa, 27.10.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí