Pro Adrianu

Pro Adrianu

Anotace: patří to mezi vyznání ale i mezi zklamání... vyberte si sami.....

ty jsi má Adina jsi moje jediná
prý klidná jako vodní hladina
brzy tě však někdo zčeří

když někdo půjde okolo a vezme mi lásku tvou
víš já nepřežiju myšlenku že nebudeš mou

ty jsi má jediná máš jméno Adina
prý klidná jako vodní hladina
blázen je ten kdo tomu věří

že tě má i jiný rád já teď už dobře vím
tak běž a já se snad v slzách utopím

byla má jedná má krásná Adina
prý klidná jako vodní hladina
která se za mnou teď zavře
Autor někdojiný, 27.10.2008
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí