Milenců zpověď

Milenců zpověď

Anotace: lidé by se měli více milovat ...

Milencům údy se prolétají ve vášnivém reji,
nezáviďte, lidé, city proudí jak voda v horské peřeji.
Modlete se, ať i vás potká láska tak velkolepá,
která bortí mýty, která je prozřetelná nikoliv slepá.

Lásku, vášeň, vzrušení, touhu, city, potěšení,
to vše vyměňte ze sváry, hádky, pustošení ...
Život je přece tak krásný, když vás někdo drží v náručí,
vím, o čem mluvím, milovaná osoba vás o tom poučí.

Můj život se změnil od základů, to věřte mi,
mně ukázala moje láska ten pravý ráj na zemi.
Rozdává plné náruče lásky, nenechá mne strádat ...
Vděčností bych se rozplakala, miluji a mám ho ráda.
Autor ona_a_on, 27.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí