Pro jedno kvítí slunce svítí

Pro jedno kvítí slunce svítí

Anotace: ale už mín a mín a to je dobře

Postav mě na trať a napal to do mě
svou-dvě-stě-padesát-kou za hodinu
a možná konečně ožiju.

Dej mi pít z tvého poháru
nelásky ke mně,
abych neměla potřebu TĚ milovat.

Klidně běž, vytrať se mi z života, když chceš
ale vymaž mi vzpomínky
a já už nebudu muset vzpomínat.

Dej mi mapu na cestu,
kterou se mám bez tebe dát.
Autor Dedillope, 27.10.2008
Přečteno 513x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zweiblumen, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí