Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Takhle se cítíme, když spolu jsme ...

Noc odjela na temném oři do své sluje spát,
můj milovaný přichází a já mám zase důvod se smát.
Tolik po sobě toužíme, naše láska hory by mohla přenášet.
Když spolu jsme, máme chuť vzlétnout a v oblacích se vznášet.

Vážíme si každičké chviličky, proklínáme čas a vzhlížíme k hodinám.
Než budeme se muset opět rozloučit a vrátit se ke svým rodinám.
Jak v zámku růžovém usněte lidé teď a tady,
síly opouštějí nás z věčného skrývání, nevíme si už rady!

Potichu šeptáme si milostná lásky vyznání,
tak tiše jak hříšníci šeptají pokání.
My nepotřebujeme více než srdce, ruce a ústa,
bez lásky je cesta životem tak prázdná a pustá ...
Autor ona_a_on, 28.10.2008
Přečteno 705x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí