Bolí to...

Bolí to...

Anotace: Bolí to,je to tak

Když tě vidím,
Bolestné prázdno v sobě cítím.
Nohy se mi klepou a srdce buší.

Bolí to,moc to bolí,
Mě srdce se nehojí.
Je zlomené a rozbodané.

Rozbodané miliony vpichy,
Tep v něm už je tak tichý.
Že ho už sama ani neslyším.

Bolí to,moc to bolí,
Myšlenky na tebe se mi pořád v hlavě rojí.
Nevím a nechci ať tomu tak je.

Slzy ve svém oku udržuju,
Svou bolest v srdci zadržuju
Když tě vidím,všechno je zase jinak.

Bolí to,moc to bolí,
Mé srdce a mysl se bojí.
Že tě budou milovat navždy
Autor Simaaa, 28.10.2008
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí