To Ty jsi jedniný ...

To Ty jsi jedniný ...

Anotace: Duše mi šeptala , já jen psala

To Ty jsi ten jediný ...

Když poprvé,začala sem si s Tebou psát,
doufala jsem,
že se mezi námi dvěma musí něco stát.
Po nocích sem si Tě tajně přála.
Pouhá myšlenka na Tebě,mě hřála.
Pokaždé,když jsem se odevzdala snu,
nemohla dočkati se,
až Ti dám myšlenkovou pusu.

Jenže,1.10 ste mi dali k srdci velkou ránu.
Bylo to,
jako když mi před štěstím,zavřete železnou bránu.
Potoky slz mi beznadějně tekly,
ty sny bez Tebe,
se až neskutečně vlekly.

Ale,5.10 v 20:32, vše ustalo,
jakoby rozpoutanou bouři,
něco silného rozhnalo ...
A když pak jednoho dne,
si potkal mne,
zamilovala sem se až po uši,
pče to Ty,zaneprázdnil si mou duši.

Kukuřičné pole,pamatuješ?
Jako když,
loďkou štěstí pluješ,
a kocháš se tou nádherou kolem sebe.
Tam,tehdy,koukala sem do očí,nebe.
Tam,ucítila,Tvé rty na mých.
Byla to keása,jak skvost polibků jarních.

9.10 v 19:54,si mě udělal nesmírně šťastnou,
naši lásku viděla jsem,
jako nesmírně slastnou.
Jako krásně narýsovanou polompřímku,
která začíná,ae nikdy nekončí ...
Ikdyž,na ní budou nejspíš body,
nebude to úsečka.
Ty body,okamžitě,hodíme do vody.

Když,byla jsem s Tebou 5 a půl hodiny venku,
chtěla jsem být Tvou vílou,aspoň na chvilenku.
Být v Tvé ochranitelské náruči,
nikoho,ničím nerušit ...
Být objímána a hlazena
třeba byť i mazlena.
Pamatuješ,lásko, na tu studni?
Na ní vzpomínám,den po dni ...

Hledala sem Tě 14let,
našla,
pochop mě z těchto vět...
Ty ztratit se mi,klidně bych prohledala celý svět ...
Malinko,to Ty jsi ten pravý,
ten hodndý,milý,krásný.hravý ...
Ten,koho tk moc miluji ...

Malinko,nelze vyjádřit slovy to,cc k Tobě cítím.
Jen 2slova existují ae ani Ty to přesně nevystihují ...

Miluji Tě
Autor AliSon ..., 28.10.2008
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí