Talíř

Talíř

Anotace: ...........

Dnes ráno došel mi dopis,
sluha ho přinesl na talíři,
při snídani,
s trochou oblohy,
vůní chryzantémy,
nakrájenými rajčaty,
ananasovými hvězdami,
skrývá tajemství,
pod rouškou obálky,
barevnou známkou na ní,

přečtený dopis,
sklenička na spoustu střepů rozbitá,
láska je mi zakletá,
za dvanácti dveřmi zavřená,
v jedné složce,uzavřený lásky zápis,

do tmy křičím,
v bolestivých křečích,
nemám kde znova začít,

vím však,nesmím se bát,
nesmím se bát,
toho že lásku vyznám,
toho že lásku poznám,
talíř co mi život předloží,
tiše si vychutnám,
poslední snídani,

zmizí ze srdce,
ty zlé věci,
které mě tíží,
na dno studny,
do bažiny,
s nimi pomalu,
padám,

vylétám,
z rudého ohně,
uhaslé vášně,
lásku jen zahlédly,

žhavé uhlíky,
bájný fénix,
nová naděje,
snad se najde.
Autor Vlk v rouše, 28.10.2008
Přečteno 324x
Tipy 21
Poslední tipující: Lostris Queen, NikitaNikaT., Holis, stmivani.na.lepsi.casy, WAYWARD, Bíša, Lenullinka, hanele m., Issa, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsou tam zajímavé momenty

28.10.2008 22:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí