Na začátku chtěl jsem znát

Na začátku chtěl jsem znát

Anotace: to co bylo na začátku jen zvědavost se proměnilo v lásku, která stejně rychle jako přišla zase zmizela...

Na začátku chtěl jsem znát.
Tak jsem se snažil,
ale ona chtěla si jen hrát,
možná si občas povídat.

Ale sešel se den se dnem
a my začali se poznávat.
Přišla první pusa, první objetí,
spoustu citů měnilo se v dojetí.

Na začátku chtěl jsem znát,
ale změnilo se mnohé
a já začal mít rád.

Den za dnem ubíhal,
ruku v ruce, už jsem nebyl sám
už neměl jsem ji rád, ale já ji miloval.

Milovala ona mně?
Snad ano, doufám,
ale skryté to už zůstane,
co bylo jednou snem,
dál ze sna nevstane.

Já těšil se den za dnem,
kdy ji zase uvidím,
ale i v období zrádném...
jsem věřil, že když...
tak jen spolu...na zem spadnem.

Odezněla krásná doba,
pak přišel podzim společných to dní.
následoval další a další...
už nebyl první, ale spíš poslední.

Každý příběh má svůj konec.
Koho chtěl jsem znát,
začal jsem mít rád a pak milovat.
Ale přišel čas, kdy uslyšel jsem:
„Odpusť, je na čase ti SBOHEM dát.“

Ty dveře se zavřely
a já nechci už je otvírat...
svět je velký, dveří mnoho
snad nějaké otevřu a budu zas milovat.
Autor greenus, 28.10.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí