Nevnímavost

Nevnímavost

Anotace: jednou na cestě zpátky raději se odstřelit

Několik uvadlých polibků
trocha nesmyslných slov
Vytrať se

Prchám teskně nocí nasáklou
chtivostí
a pachem
rozkládající se mrtvoly
lásky

Kolemjdoucím se výhružně kroutí tváře
nasávají omamný chlad
a kašlou
a kouří se z nich
a procházejí bez povšimnutí

ploužím se
splaskávám
osamělost
ve společnosti zabijáka
Autor Lemurkata, 29.10.2008
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna Nefertiti, jedam, Fish, Franti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta prvni se mi mozna libila vic, kazdopadne ta je taky moc dobra.

29.10.2008 11:51:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí