Anděli můj ...

Anděli můj ...

Anotace: Každý máme svého anděla strážného, ale uzřít jej může jen málokdo ...

Přišla jsem na to proč s Tebou je mi tak krásně, už to vím!
Jsi vyšší mocí pro mne andělem na zem seslaným!
Jen já vidím jak andělsky křídly svými máváš,
když kráčíš, letíš, andělskou ochranu mi dáváš.

Ve stopách andělů hvězdný prach zůstává,
dotek anděla na těle jiskřičky zanechává.
Milování s andělem andělsky krásné je,
uspokojení z rohu hojnosti rozhazuje.

Máš andělskou tvář, v ní andělsky krásné rty,
dostat se do srdce anděla si přeji a chci ...
Autor ona_a_on, 29.10.2008
Přečteno 614x
Tipy 5
Poslední tipující: frankie, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musel by v tom být ďábel aby ses Ty nedostala do toho srdce, kterému dáváš radost a štěstí.

30.10.2008 19:05:00 | frankie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí