Srdeční záležitost

Srdeční záležitost

Anotace: Dej a bude Ti dáno ...

Podej mi ruku, lásko moje!
Vložím Ti do ni srdce svoje.
Chraň ho, střez ho, nenech si ho vzít!
Zemřela bych, kdyby přestalo bít.

Potichu naslouchej mého srdce tlukotu,
bije společně s Tvým v láskyplném duetu.
Abys slyšel mé srdce, hlavu na mou hruď skládáš.
Proto nabízím Ti mé srdce, vím, že bez něj strádáš.

Pokorně přicházím s bijícím srdcem na dlani,
tohle lidé nevidí, jsou slepí, i když se dívají ...
Autor ona_a_on, 29.10.2008
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Woski, zzlatý, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je slepá, ale sousedi vždy dobře vidí...

30.10.2008 08:50:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí