Jsi ...

Jsi ...

Anotace: (Janičce)

Jsi mé světlo v cestě životem,
jsi můj andílek, jenž nademnou bdí,
já jsem letadlo a ty jsi mi pilotem,
o tobě před spaním má duše sní.

Jsi moje sladká poslední jahůdka,
jsi moje princezna, jsi moje kráska.
Ten život s tebou - to je jak lahůdka,
jak jinak měla by vypadat láska?

Jsi moje prdýlka, jež je tak hladká,
jsi moje sluníčko, jenž prozáří noc.
Ty jsi tak úžasná, ty jsi tak sladká,
ty jsi ta Janička co miluju moc!
Autor *F*O*r*e*S*T*, 29.10.2008
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí