Chci...

Chci...

Anotace: Možná,že je to kruté,ale já to tak chci.Chci aby oba dva věděli co je to bolest:-/:-(

Chci,aby její rty po tvém polibku upadly,
chci,aby její vlasy po tvém dotyku uvadly.
Chci,aby její oči po tvém pohledu se rozpálily,
chci,aby její ruce po tvém sevření se rozžhavily.
Chci,aby její hlava¨po tvém pohlazení upadla,
chci,aby se vaše srdce rozpadla.
Chci,ať vás to bolí...jako mě
Autor Simaaa, 29.10.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí