ZTRÁTA

ZTRÁTA

Anotace: ®

Anděl z nebes se snes,křídly mách a pod svou ochranu tě vzal.Tak bezmocnou a bezbrannou jak jsi jen tak ležíš a krev ti z těla vytéká.V té krvi jak v zrcadle odráží se naše společné žití.A já jse modlím k bohu at jen záchranka je tu co nejdřív.Vteřiny jse mění v hodiny,minuty tak náhle dlouhé jsou jako dny.Ty stále ležíš,usta tvá tak náhle němá nic mi nešeptají.Tisknu tě k sobě,objímám tě pevně.A TY náhle chladneš.Já tě žádám,prosím tě,na kolena před tebe poklekám ještě mi neumírej.Škemrám u Boha at zastaví čas.At jse na mne zase tvá krásná usta usmívaj,at mi zas něco vykládáš.Nevzdávej to,bojuj,vydrž.Nikam mi neutíkej.Vrat se zpátky at je všechno zase krásný.Jsem tu stále,nikam bez tebe neodcházím.Kaluž krve v níž leskne se slunce a která nás od sebe odděluje je zas větší.Náhle však uslyšel jsem houkačky.Tak vydíš už jsou tu a jedou knám blíž a blíž........................Tak vidíš já ti říkal,že spolu zvládnem všechno.Téd v saqnitce vypadáš už líp.Rány časem se zhojí a po tragedii nezbyde nic víc než jen bolavé vzpomínky.Děkuji ti,že jsi mi neutekla.Že jsi se rozhodla zustat tu se mnou.DÍKY pánu bohu,díky tvému anděli strážnemu,díky lidem v červených oblecích,že mi zachránily to nejdražší co nasvětě mám.Nechci ani domyslet co by bylo,vím,že strašně smutno a náhlé prázdno.Ale jsi tu já taky a chci ti říci.Předevšemi vykřičet ti MILUJIM TĚ A MILOVAT BUDU NAPOŘÁD.
Autor UNKSON, 29.10.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Dixie Bechert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen opravit pár chybiček...ale velmi se mi líbí ta bezprostřednost, výlev pocitů. Až zamrazilo:-)

29.10.2008 19:41:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí