Fix you.. not yet..

Fix you.. not yet..

Anotace: ....

Kupoval´s mi drahý dárky a já tehdy nechtěla nic,
dávala sem ti lásku ale tys přesto chtěl mít víc,
žil sis jako král a měl si chyby,
viděl si jen sebe a hrál sis na to co nejsi,
chtěl si mít perfektní život,
a ten si nedostal,
mě i sobě.. pořád sis něco namlouval..

přál sis bejt prostě lepší,
a když si zjistil, že to nejde,
začal si lhát,
.. jsi lhář..
sprostej lhář.

a já už tě nechci uzdravit,
nauč se sám beze mě žít..

tvrdíš, že utíkám a že se bojím,
ty zase klameš a lžeš svým blízkým,
lhal si mě, chápeš? rozumíš tomu?
nebo ještě pořád tápeš po paměti?
strč si někam ty svý hloupý žvásty..

Tak nech mě už být,
už mi nepiš,
nenič mě víc,
chci zažít ten pocit, kdy sem volná..

já už tě nechci uzdravit,
nauč se sám beze mě teď žít..

nech si svý pitomý kecy o krásným vztahu,
víš čím to je? ty nepřiznáš svou prohru,

víš ty co?

I´m fain…

já už tě neuzdravím,
už nikdy…

nauč se žít beze mě..

teď si sám a já taky,
už nejsme dohromady,
už netvoříme pár jako kdysi,
to bylo „miláčku“ tehdy…

já už tě nechci uzdravit!
snaž se to jen pochopit.
Autor Mispul, 29.10.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fix you? rádo coldplay?(:
skoro jak slova písničky:)

26.11.2008 21:11:00 | jatox

Oslovilo mně to.

04.11.2008 20:07:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí