Miláčku můj...

Miláčku můj...

Anotace: pro mého miláčka...

Sbírka: Láskou svou...

Bojíš se, miláčku?

Bojíš se
o nás dva?
O to vzácné,
křehké pouto
mezi námi?

Miláčku můj,
neboj se.
Prosím.

Držíš
mé srdce
ve svých dlaních.
A já nelituji,
je Tvé.
Vzdala jsem se
dobrovolně
práva nosit ho.

Moje rty
nepřejí si nic jiného,
než líbat
jen a jen Tebe.

A mé ruce?
Ty se třesou
nedočkavostí
při pomyšlení,
že Tě budou hladit.
Tebe,
žádného jiného.

Miláčku můj,
věř mi.
Prosím.

Není to lehké
a ani nebude.
Já, já to vím,
já a nikdo jiný
jen Ty.

Ale dokud
budeme chtít
a budeme se
milovat,
půjde to.
Alespoň tomu,
musíme věřit.

Miláčku můj,
buďme silní.
Prosím.

Slova
navždy a nadosmrti
jsou tak veliké…

Ale já vím
a vím to
jistěji než cokoli,
že si svůj život
nedovedu ani nechci
představit bez Tebe.

Miláčku můj,
miluji Tě!
Autor Erion Fate, 29.10.2008
Přečteno 1070x
Tipy 9
Poslední tipující: symphonicsoul, Maxí, bobi bobie, LisSe, kryndy, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí