My a láska

My a láska

Anotace: O lásce, o pocitech, o budoucnosti a minulosti

Zprvu byla to jen slova,
zprvu bylo to jen snem,
v lásku věřit znova,
s každým novým dnem.

Zprvu krásné přání to bylo,
poté skutečností se stalo,
o tom se mi často jen snilo,
mé srdce sbohem stesku dalo.

Láska nás poutem spojila,
láska nám štěstí dala,
naše srdce city zalila,
stesk z našich srdcí vzala.

Snad už nastala ta doba,
snad už přišel ten čas,
kdy má láska pro nás oba,
jen štěstí, jen radost zas.

Již zmizely slzy, my utekly bolu,
náš život již je pln radování,
mějme se rádi a buďme spolu,
užijme si to kouzlo milování.
Autor Martin M., 09.10.2004
Přečteno 1052x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí