Konec

Konec

Anotace: Komentíky pls :)

Brečíš,
černé potoky na tváři máš.
Mlčíš,
i přesto, že tvá ústa chtějí řvát.
Slyšíš,
ty hlasy, které tě volají.
Nevíš,
zda důvěru jim dát.
Bolí
tě srdce, které už nechce bít dál.
Řekl
nechci tě vidět dál.
Ruce
třesou se nad tím, co bude dál.
Slza
dere se do tváří, hroutí se ti svět.
Padáš
rychlostí blesku k zemi ...
Ústa
jen jeho jméno vykřikla ...
Autor susuvlacek, 29.10.2008
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: LadyTaRaNi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí