Nitka pocitů

Nitka pocitů

Anotace: Co nás doopravdy v zimě hřeje není kabát:-) Prosím především o komentáře, hodnocení je vedlejší.Děkuji

Má kůže tvým kabátem
ráda se jim zakrýváš

Když zima je z tuhé lásky
a větru v oknech zazpíváš

/Píseň kterou dobře znáš
o dvou malých touhách/

Staneš se nitkou v něm
a zalátáš ty všechny díry

Přišiješ knoflík co upadl
Ty už přece znáš mé míry

I když jsi ta nitka pouhá
bez tebe bych mrazem uvadl

Potřebuješ mě a já tebe...

Že bych podstatu lásky uhádl?
Autor Dixie Bechert, 29.10.2008
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: MishaX, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš v tom celkem jasno...

29.10.2008 19:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí