Povzbudivá znamení

Povzbudivá znamení

Anotace: Vlasy na polštáři roztoulané, rozběhlé myšlenky a radosti

Vlasy na polštáři roztoulané,
rozběhlé myšlenky a radosti,
dojetí u srdce hořkoslané,
klikatá cesta ke štěstí.

Náruč v důvěře otevřená,
esíčko v otisku s esíčkem,
LÁSKA polibkem uzavřená,
střípek TEBE ukrytý pod víčkem.

Minulost, přítomnost, příští časy,
naděje a touha sevřená dlaněmi,
"hrad" první záchrany a spásy,
krásně povzbudivá znamení.
Autor Bamap, 29.10.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěká básnička, jen mi dej trochu času pochopit co chtěl básník říci

30.10.2008 17:46:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí