Lásko, je stále těžší bez Tebe být ...

Lásko, je stále těžší bez Tebe být ...

Anotace: Takhle Tě vidím, i když mi právě nejsi na blízku ...

Lásko, usoužím se, proč spolu být nemůžeme?
Za jak dlouho si v postýlce od napětí pomůžeme?
Splním Ti jakékoliv tajné sexuální přání,
mé hříšné tělo ti bude k dispozici a k mání!

Nádhernou noční košilku pro Tebe obléknu,
k nohám svého pohádkového prince pokleknu.
Touha a vášeň prostoupí naše milující se těla,
do nebeských výšin vynést bych Tě chtěla.

Lásko, víš jak Tvé polibky chutnají?
Medově, vždycky při nich roztaji!
Lásko, víš jak Tvé rty líbají?
Divoce, smilování s mými nemají!
Lásko, víš jak Tvé ruce hladí?
Něžně, Tvé dotyky s mými ladí.

Lásko, mám strach, že zapomeneš jak mé rty líbají.
Když nemůžeme být spolu, když se po nás všichni dívají!
Lásko, mám strach, že zapomeneš na to jak tě miluji.
Každičké chvíle bez Tebe zoufale lituji ...
Autor ona_a_on, 30.10.2008
Přečteno 805x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Z tvých básniček je cítit nejenom talent ale i nespoutaná vášeň a obrovský cit. A na něco podobného se nezapomíná. Věř ...

30.10.2008 19:00:00 | frankie

no talent tam rozhodně je

30.10.2008 17:55:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí