Vyznání milenců

Vyznání milenců

Anotace: Zachytili jsme naše společné obavy ...

Lavička milence k posezení láká,
Amor nad nimi křídly mává.
Skoro až dech se přitom tají,
Kolik té lásky mezi sebou mají.
A nebojí se prozrazení ... ?

Prozrazení se tolik bojí,
ve stínu před všemi spolu stojí.
A s vášní celá svá těla do nekonečna líbají
tento boj s nekonečnem, já věřím, vyhrají.

Nejkrutější zima srdce jim obklopila,
puká jim žalem jak z ledu kra.
Lidská zloba nejednu lásku zahubila,
nejkrutější divadelní hra.
Autor ona_a_on, 30.10.2008
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, Bíša, WhiteSkull, Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Láska, lidskou zlobu překoná...není se čeho bát...

30.10.2008 16:54:00 | Lota

Pěkné,udělalo to na mně dojem.

30.10.2008 08:32:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí