Chceš to bez otázek

Chceš to bez otázek

Anotace: Bohužel...

Sbírka: Omyl číslo 4

Chceš to bez otázek
A já se ptám, jak se máš
Mohu vlastně?
Chci se dívat, až odpověď mi dáš
Chci vědět, jestli se ptát smím
Jestli je lepší, když mlčím
Protože klidně mlčet budu
Jen mě tu nech zůstat
Nech mě šťastnou být
Na chviličku, na chvíli
Pak půjdu...

Chceš to bez otázek
A já jich tolik mám
Před tebou je polykám
A pak se sama sebe ptám
Záleží ti na mě aspoň trochu?
Chceš to vážně jenom tak?
Jsi vážně tak chladný, jak mi tvrdíš?
Umíš milovat?
Ne, neboj, neřeknu ani slovo
Budu mlčet jen pro těch pár chvil
Jsou tím jediným, co mě teď drží při životě
A kdybys mě teď opustil,
nemohla bych jít dál...

Chceš to bez otázek
Kéž bych to chtěla stejně
Kež by mi srdce nepukalo při každém mlčení
Tvé přání ale respektuji
Tvé odpovědi na mých citech stejně nic nezmění
Nejsem tu pro to, co se stane
Nejsem tu jen pro pár chvil touhy
Přišla jsem, protože vedle tebe žiji,
protože tě miluji
slepá k chladu tvých přání
Slunce už noční oblohu zahání
A já bych měla jít
Zůstat ještě chvíli, nedokázala bych zastavit
příval otázek, co se mi v hlavě honí
Dobrou noc, lásko
Příště zase?
Ne, neptám se
Na nic neptám se...
Autor unstoppable, 30.10.2008
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Aka Kiss, sondulacek, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znát svou cenu, co nabízíš to se bere...

30.10.2008 07:53:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí