Srdce

Srdce

Anotace: Když he těžko, tak je těžko...

Bum-bum, ticho
bum-bum, ticho
takhle tluče, takhle skáče
takhle plesá, takhle pláče
právem miluje, právem nenávidí
někdy je hrdo a někdy se stydí
bum-bum, ticho
bum-bum, ticho
ztrátou věci mu chybí
věcí nenáviděné se nezalíbí
odpouští, však nezapomíná
a jen to tlouknutí mi připomíná
bum-bum, ticho
bum-, ticho
Autor Hmota, 30.10.2008
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Jitinka, UCET KE ZRUSENI, M.a.t.y.s.e.k, Vojtá, shakespeares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí