Děkuji!

Děkuji!

Anotace: ... on pozná, že je to pro Něj. (ano, je trochu divná, ale jemu to vadit nebude)

Děkuji za Tvou ochotu, příteli můj milý,
děkuji za Tvůj čas, snad jsme pokročili,
děkuji za přízeň, kamaráde, bráško,
děkuji za vše, bez Tebe by to nešlo.

Jsi vše, co já dnes i zítra potřebuji,
jsi moje závislost, a proto Tě otravuji,
Tvá společnost je můj přísun vzduchu, vody,
v Tobě se můžu utopit a nebudou škody.

Děkuji za lásku, děkuji za prosněnou noc,
děkuji za vášeň, děkuji tak moc.
Děkuji za úsměv, děkuji za nebe,
děkuji za slunce, děkuji za Tebe.
Autor Insomnious Tunri, 30.10.2008
Přečteno 654x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Asterix, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí