Zasnoubená

Zasnoubená

Anotace: ... no moc se nepovedla

Můj zrak stále spočívá
na tom malém zlatém kroužku.
Hlava asi stále nevnímá,
že znamená brzkou svatbu, broučku.

Ta chvíle sladkého napětí,
když světla se ztlumila.
Uběhlo snad celé jedno století,
než dlaň tvá prstýnek odkryla.

Třpitivé hvězdy v očích tvých
dojaly mě k šťastným slzám.
Vzrušená rudost tváří mých
prozradila jakou odpověď chystám.

Řekla jsem ano, ano, ANO.
Všechno štěstí náhle je jen naše.
Uvědomuji si, že život překvapí snadno.
A děkuji za to. Z celé mé duše.
Autor little.angel, 31.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí