Sama

Sama

Anotace: Buď se mnou :)

Jsem tak sama
Na věčném moři opuštěným ostrovem
Jsem přístavem
pro jednu loď bez kapitána,
co ve vlnách ztrácí cíl i směr

Jsem tak sama
A nejsem tou, co hledáš,
i když bych jí tolik chtěla být
Sama jsem si však tenhle život zpackala
A tak musím s následky žít

Hladím tě po tváři
Konečky prstů mě pálí
Jsi oheň s ničivými plameny,
pod kterým jako led taji
Nejsem sama, když s tebou jsem
S tebou ani nejde sama být
Dáváš mi vše, co jen mohu chtít
A nemám právo ti vyčítat,
že v tvých vlnách ztrácím směr i cíl,
ačkoliv nikdy nebudeš mě milovat
Autor unstoppable, 31.10.2008
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: blue, Bíša, enigman, Mbonita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pripomina mi to jedno me dilo, mas tam skoro vse co jsem popisovala ja, akorat trosku pozmeneno... au, az moc mi to pripominas |:(

31.10.2008 11:42:00 | saddova

krasosmutná

31.10.2008 08:33:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí