pár sms..nic víc

pár sms..nic víc

Anotace: kdo zažil, ví..

Už je tady zas,
ten den, co píšem si,
jak malej těším se na tyhle večery..
Večery krásný, společný,
neřeší se smutek ani neštěstí.
Jen my dva a naše touhy,
neskončí to jen u dotyků pouhých..
Můžu tě hladit, líbat, milovat,
ale fyzicky tam s tebou nemůžu stát.
(to jen virtuální svět nás zasáh a nám nechce se z něj ven)

Nejkrásnější ale je,
že za těch pár sms(který spolu propíšem),
odcházím spát spokojen.
A když pak v noci se mi zdá,
že nám osud zase přál(a ty seš jen má),
tak těším se na další den,
co zakončím tím sladkým snem
..o nás..lásko..
Autor tom.z, 31.10.2008
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Pešulka, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdy po těžkém dnu, či nějaké chvíli... stačí jenom pár slov, do dokáže uklidnit, tak krásně potěšit, aby to vrdželo nejmíň do rána.

05.11.2008 06:32:00 | NikitaNikaT.

to stejne, co jsem psala u nasledujiciho dila...

31.10.2008 11:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí