Oči pro pláč

Oči pro pláč

Anotace: Báseň o slzách, o stesku a trápení provázejících můj život. Báseň o dívce, jež mne opustila.

Jen Tebe jsem měl,
jen Tebe jsem miloval,
já lásku tvou chtěl,
já vše jsem Ti daroval.

Tys sbohem mi dala,
v mých očích slz bylo,
tys dlouho mi lhala,
jen umřít mi zbylo.

Mám oči pro pláč jen,
ach, ta samota mě tíží,
každou noc a každý den,
vím, že konec se blíží.

Tak dlouho už Tě znám,
ty tak krásná jsi hodně,
já jsem teď zcela sám,
jsem úplně s city na dně.

Snad i ruku do ohně dám,
že se mnou jsi šťastná byla,
a tak se Tě lásko ptám,
proč jsi mě jenom opustila?!
Autor Martin M., 23.05.2004
Přečteno 3544x
Tipy 2
Poslední tipující: Mikhael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Smutek usměj se na toho kdo ti ublížil aby neviděl jak moc tě to bolí

24.04.2007 00:42:00 | sabatinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí