Kalná řeka

Kalná řeka

Anotace: .

kalná řeko tečeš dál ať je den či noc
kalná řeko voda tvá má kouzelnou moc

štěstí není mi přáno jdu po tvém břehu sám
včera brzy ráno řekla jiného ráda mám
prý nemůže už dál žít aniž by dala znát
že ten člověk u mostu je víc než kamarád

kalná řeko dobře víš zhroutil se mi svět
kalná řeko přání mám já bych jí chtěl zpět

slzy mi zrak mlží a její jméno šeptám
řekni proč se ho drží proč je jí lépe tam
řeka je náhle čistá, vidím v ní svojí tvář
jedna věc je už jistá, vypadám jako lhář

kalná řeko tečeš dál nic se nemění
kalná řeko voda tvá vyřeší mé trápení
Autor někdojiný, 31.10.2008
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ten nápad s řekou...je to zase něco trochu jinýho...pěkný.

31.10.2008 14:39:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí