Růžička

Růžička

Anotace: .

mám tě rád ty moje růžičko
nemáš zlaté pruty ale srdíčko
spolu už nepůjdem trnitou cestou
brzy už se staneš mojí nevěstou

ty jsi totiž moje malá růžička
velká láska má přízněná dušička
dobře vím že umíš dělat zázraky
jednou spolu poletíme nad mraky
Autor někdojiný, 31.10.2008
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí