Vítej mezi nás

Vítej mezi nás

Anotace: Trošku starší, ale když si na to vzpomenu tak docela bolela...

Hoj, směj se, směj se, ty
ty, bezduchý, jež neznáš nicoty
prolamujíce smíchem ledy trýzně
já hloub, hloub potápím se pln žízně

Hola, směj se, směj se, ty
ty, bezdechý, pln lásky a dobroty
oznamujíce plameny štěstí do dáli
právě na to i my čekali

Hou, neplač, neplač, ty
ty, vítaný, přízeň samoty
skučíce v rohu přivrtaný
jsi nesvůj, jsi zvaný
do společnosti výsměchu
těm co směji se bez dechu
neboj, my nezůstanem sami
Autor Hmota, 31.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, ta co bývala Andělem, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jest vlemi zajímavá básen a moc se mi líbí.

31.10.2008 16:30:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí