Láska:)

Láska:)

Anotace: Něco málo co mě napadlo:)

Příjde jen tak s klíčem v ruce,
Odemkne si lehka
neví co nesmí vidí, jen to co může.

První dojem když je v srdci bývá krásný,
Později bývá divný,nejistý a někdy taky prázný.

Říká se,že to je nejkrásnější cit
Každý,ale opravdu každý,ho chce mít.

Je to ale zodpovědnost mít srdce milované osoby
Když ho jen tak zahodíš hodně ho to zabolí.

Pak chodíte jen kolem sebe o lásce,která byla mezi váma nevíte
Už nevzpomínáte na zamilované chvilky spolu prožité.

Už nevzpomínáš na chvíle s citem,který do srdce přišel.
On už tam totiž není.Přišel zmátl srdce a pak zase zmizel.

Lásky by si člověk měl vážit a mít doopravdy rád.
Láska není slovo“Miluju Tě“,a pak říct promiň,ale si jen kamarád.

Vždy to stojí za chvilku lásky,i když to někdy zabolí
Člověk,ale musí vstát a vědět,že čas rány zahojí.

Na tento cit má právo každý,v každém věku bez rozdílu pleti.
Nemá cenu ji skrývat,je krásná,je ale smůla že pro někoho to je jenom smetí :(
Autor Ms.Lonely, 07.09.2005
Přečteno 708x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný, pravdivý ne prostě bez chyby! Díky za ni.

09.09.2005 10:18:00 | Dalimila

jo je to moc hezké konečně to někdo dal na papír ...

08.09.2005 16:47:00 |

=) pravda =)

07.09.2005 21:29:00 | Monali

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí