Bezručovka

Bezručovka

Anotace: tobě

Tam dole v Bezručovce
v kavárně u nábřeží
se moje ruce ztěží
budou nedotýkat se tvých
venku je zima sněží
já jdu si pro další
ze srdce rýh.
Chlap chová se jak ovce
když láska na něm leží
a pálí jako líh
tam dole u tý vody
zapomeň na podvody
na bolest,na ty sody
co nejsou od přírody
jsem tu jen já
a k lásce schody
co vedou bůhví kam...
Autor zenge, 31.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Myrja, Jin, Churry, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí