Kamila

Kamila

Anotace: Nadneseným způsobem vyznávání lásky k dívce se jménem Kamila

Kamilo, z naší ulice
ty se mi líbíš velice
ty se mi líbiš velmi
v očích máš pohled šelmy

Kamilo s něhou červánku
kdo se ti vkrádá do spánku
kdo tě hladí ve spaní
když hraje hudba varhaní

Kamilo, Kamilo, Kamilo
jakpak by se ti líbilo
kdybych ti za dveřmi chalupy
dal ráno pusu vždy na pupík

Kamilo, Kamilo, Kamilo
jakpak by se ti líbilo
Kdybysem ti místo večeře
dal pusu doprostřed páteře

Kamilo s vůní kopretin
ráda si čicháš do květin
voní ti ve dne v šeru
Kamilo já tě žeru

Kamilo s notami od Brahmse
víš že rád s tebou líbám se
jsi zkrátka má holčička
rád líbám tvoje víčka

Kamilo, Kamilo, Kamilo
jakpak by se ti líbilo
kdybych ti před dveřmi terasy
dal večer pusu vždy na vlasy

Kamilo, Kamilo, Kamilo,
jakpak by se ti líbilo
kdybych ti místo snídaně
dal čtyři polibky do dlaně
Autor Mr.George, 07.09.2005
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To "jen" mělo být v úvozovkách:) Samozřejmě, že bych třeba já rradši hladověla pro polibky:)

08.09.2005 15:26:00 | makretka

Ale kdybys jí místo snídaně dal jen polibky tak by měla hlad ne?:)

08.09.2005 15:25:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí