Stopadesátpět

Stopadesátpět

Anotace: Proč člověk nemmůže být s tím koho má rád? Pretty - už chci být šťastná

Dnes to přišlo opět
zavolal mi jak na stopadesátpět.
Já zvedla jsem to, celá bez sebe
a on "dnes nechci být bez tebe".

Pozval mě ven,
já myslela jsem, že je to jen sen.
Štípla jsem se proto
a řekla jsem mu "ANO" zlato.

Procházeli jsme se loukou, lesem,
pomyslela jsem si kde jsem?
V ráji?
připadám si jako v máji:-)

On, "já strach z tebe mám"...
"chci být teď sám".
Jen dodal "mám tě rád"
"Já mám tě ráda"
Potlačila jsem city
a dodala " mám tě ráda jako kamaráda"
byla to faleš, ale už chci být pretty.
Autor Ela_mela, 01.11.2008
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí