Zabíjíš mě

Zabíjíš mě

Anotace: Krásně i bolestně...

Horký
jako babiččina kamna v kuchyni,
když dotýkám se tvé sametové kůže,
když žebrám o čas a ty šeptáš : "Můžeš!",
když pokládáš mě na okvětní lístky růže
Hřeješ a pálíš a zabíjíš mě

Chladný
jako krystal polárního ledovce,
když vrážíš mi dýku do srdce,
když žebrám o lásku a ty se ptáš : "Chceš?",
když nevoláš a nepíšeš
Chladíš a studíš a zabíjíš mě

Žhavý
jako železo, když se taví
Tak i já rozpouštím se v tvém náručí
Nemám sílu pohlédnout ti do očí
Tvé horko mě snad umučí
Na mém těle necháváš spálená místa
Už jsem si jistá
Ty mě zabíjíš

Studený
jako potůčky vody v horách se rodící
Smýváš ze mě i můj vlastní stín
Mé city topíš v hloubkách svých
Necítím, neslyším, nevidím
A jen marně doufám,
že jsi své dílo dokonal,
že už je po všem,
že jsi mě zabil
tím, že jsi mě nemiloval,
a přesto mě líbal a hladil...
Autor unstoppable, 01.11.2008
Přečteno 369x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, enigman, Flamy, strašidýlko-střapatý, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

neskutecne nadherna a silna basen...ST a nejen za to, ze jsem se v ni nasla...

08.12.2008 20:42:00 | Lady_poezie

Horký paprsek slunce, co spaluje...
Chladný, jako končící podzim, když zima startuje...
Žhavý, jak kovaná železa, co jizvy zanechá...
Studený vítr, co chladí, ať rána vybledá...

ST! působivé, myšlenkové, ale pro mne hodně bolavé...

05.11.2008 06:41:00 | NikitaNikaT.

Bolavá a při tom krásná, takový je život, jednou dole a jednou nahoře. Moc se mi líbí.

01.11.2008 13:22:00 | JaniHani

to je moc hezke ST...sice moc boleva,ale je to krasne,je to tvrda realita

01.11.2008 09:05:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí